Spaghete cu legume si carne de vita

de susu in Spaghete, 20 Mar 2010 | 10356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 grame spaghete
  • 4 catei de usturoi maricei -        
  • 2 cepe potrivite -        
  • 1 morcov potrivit -        
  • 1 vanata mica -        
  • 1 mana de varza alba -        
  • 1 ardei gras rosu mare -        
  • 1 ardei gras galben sau verde -        
  • 200-300 grame carne vita -        
  • Curry dupa gust -        
  • ½ pahar bulion concentrat fiert in 40 ml ulei masline cu oregano, cimbru si busuioc. -        
  • Sos de soia    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume si carne de vita:

Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata cubulete mici pentru ca vita este mai tare. Dupa ce  s-au calit bine se aduga curry aproximativ 2 lingurite si putina vegeta. Se mai caleste apoi se aduga morcovul ras mare. Dupa ce s-a calit morcovul se aduga si celelalte pe rand si se caleste dupa fiecare: vanata taiata cubulete mici, ardeiul taiat fasii si varza fideluta. Se adauga bulionul si pastele fierte “al dente” si se calesc usor fara a se zdrobi. Pastele se fierb intr-un litru de apa cu un praf de sare si putin ulei. Se adauga in momentul cand fierbe apa si se fierb la foc mic. Cand sunt gata se pun in strecuratoare si se stropesc cu putin ulei. Se clatesc cu apa rece. La sfarsit in wok se adauga si putin sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu bacon si sos de rosii